Zoek naar:

Onze mooie ruime luxe prive-chalet is met zorg en toewijding ingericht en is voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Het chalet heeft maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op het grote, deels overdekte terras van ruim 50m2 vindt u onder andere een luxe en zeer comfortabele loungeset om ’s avonds nog lang te genieten van de heerlijke, zwoele avonden. De plekken op het park zijn allemaal ruim opgezet en omgeven door palmbomen, mediterrane planten en bloemen.

De plek van ons Chalet is fantastisch gelegen op ongeveer 50 meter van het prachtige goudgele strand. Heel geleidelijk aflopend en ideaal voor de kinderen om te spelen en zwemmen in het warme Middellandse Zee water. Wilt u op het strand gezellig lunchen of een drankje halen? Dat kan op het terras van het op het strand aanwezige restaurant.

Ook heeft u bij het Chalet de beschikking over 6 fietsen. Mocht u naar het strand gaan dan staat er een bolderkar klaar met eventueel de benodigde strandstoelen.

U kunt tevens de gehele vakantie gebruik maken van het fantastische waterparadijs. 

U vindt in het Chalet een uitgebreide map met allerlei informatie over restaurants, achtiviteiten en praktische zaken. In ons Chalet zijn geen huisdieren toegestaan.

Hieronder nog even de pluspunten:
– Hele ruime woonkamer / keuken;
– 3 slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten;
– Met o.a. airconditioning, vaatwasmachine, Nespresso koffiemachine, magnetron/grill, grote TV met alle NL zenders en rolhorren voor alle openslaande ramen;
– Een super groot, deels overdekt terras van 50 m2, met lounge-set, luierstoelen en eettafel;
– 6 fietsen in diverse maten, bolderkar en de bijbehorende privé parkeerplaats voor de deur.

Bekijk hier meer foto’s van ons chalet.

Bekijk hier meer foto’s van camping Les Sables d’Or.